Zvolen lúšti sudoku a hlavolamy

Tretie zo série tohtoročných turnajov v sudoku a aj v logických úlohách sú naplánované vo Zvolene. Keďže sa lúšti aj v kategórii menej skúsení, aj pokročilí, je to príležitosť pre každého, kto fandí takejto zábave. Navyše sa osobitne vyhodnotí aj najlepší žiak/čka, ak navštevuje ešte nejakú základnú školu a najlepší študent/tka ak navštevuje nejakú strednú školu. Všetko toto sa udeje v sobotu 27. apríla  podrobné detaily nájdete v tomto ODKAZE.

Korešpondenčné súťaže

V spolupráci so krúžkom Tatranec sme pre Vás pripravili korešpondenčné súťaže v riešení krížoviek a hádaniek. 

Súťaže sa môže zúčastniť každý záujemca, preto Vás poprosím o preposlanie informácie čo najširšiemu počtu prívržencov nášho koníčka. Účasťou v súťaži budú môcť zároveň členovia SZHaK získať body do Výkonnostných tried.

Je to tu a nie je to prvoaprílový žart. Prvé kolo súťaží sa práve rozbieha. 

Podrobnosti a priebeh súťaže nájdete na osobitnej stránke v časti PROJEKTY - KOREŠPONDENČNÉ SÚŤAŽE alebo stačí kliknúť na TENTO ODKAZ.

 

 

2 percentá z dane - šanca pre dobrú myšlienku

Tieto riadky sú určené pre podporovateľov, alebo len tak obyčajným fanúšikom krížoviek, hádaniek, sudoku, logických úloh, osemsmeroviek, či iných lúšťoviek. Aj tento rok sa Slovenský zväz hádankárov a krížovkárov zaregistroval ako možný príjemca 2% daní z príjmov. Takéto príspevky v podstate držia nad vodou všetky podujatia, ktoré sú určené práve pre vás a na ktorých ste mnohí boli aj osobne. Bez týchto peniažkov hrozí riziko, že jednoducho nebude na to, aby sme mohli pokračovať v tom, o čo sa roky spoločne snažíme. Záleží preto na každom z vás, či dokážeme každý získať aspoň jednu osobu (či už seba alebo niekoho z rodiny, či priateľov), ktorá prispeje 2 percentami SZHaK. Novinkou je, že o polovici vášho príspevku môžete rozhodnúť vy sami. Môžete podporiť konkrétneho účastníka najbližších majstrovstiev sveta v sudoku alebo logických úlohách, alebo konkrétny regionálny turnaj (krížovky, hádanky, sudoku, logické úlohy). TLAČIVÁ a POSTUPY AKO NA TO